Каква е цената за рециклиране на дюзи

Основната роля на горивните дюзи е да доставят нужното количество гориво в горивната камера. И при дизеловите и бензинови дюзи говорим за електроклапани, които се отварят за определено време от ECU (в повечето случаи става дума за няколко пъти в секунда).

Как да разпознаете повреден инжектор?

Стандартните признаци, по които можете да познаете повреден инжектор са неправилно подаване на гориво, като тази неизправност може да доведе до неточно, неправилно или пък постоянно впръскване на горивото. Както може би предполагате, нито един от вариантите не е добър за вас и вашия автомобил. Повредената дюза оказва не само изключително негативно влияние върху работата на двигателя, но и често се стига до известни колебания в оборотите му, наличие на дим, неприятно тракане или дори загуба на мощност.

Цена за рециклиране на дюзи

Ако имате съмнения за неизправност на дизеловата дюза, заповядайте в нашия модерен и технологично оборудван център (Sofia Diesel Center), където нашият експертен екип ще се погрижи за констатацията на проблема.

Ние ще диагностицираме изключително точно неизправността като ще проверим параметрите на двигателя и дюзите. Горивните инжектори задължително трябва да се рециклират в специализиран център от екип с дългосрочен опит.

София Дизел Център разполага не само с най-модерната технологична база, но и може да се похвали с невероятно коректен инженерен екип от специалисти, които си вършат работата качествено, бързо и съвестно.

Важни изводи:

  • Навременната смяна на горивния филтър спомага за намаляване на износването на дюзите
  • Повреда в дюзата може да доведе до неправилна работа на двигателя
  • Извършваме демонтиране на дюзи
  • Калибриране на инжекторите според изискванията на производителя
  • Монтиране на ремонтирани инфектори
  • Обездушаване на инжекторите
  • Смяна на горивен филтър
  • Ние ще открием причините за неефективната работа на двигателя и ще го отстраним бързо и достъпно за вас.

Коментари с Facebook