Комбинирани детски колички – генералното решение

Комбинирана количка за бебе – какво представлява тя? Досещате се, че става дума за решение универсално, което включва в себе си няколко неща, които получавате накуп, вместо да давате пари за всяко поотделно. И това е точно така. Наречени още „3 в 1“, комбинираните бебешки колички са предпочитани от много родители, които или нямат възможността да купят две колички – зимна и лятна, или просто са хора, мислещи креативно и практично и са наясно, че една ще им свърши работа.

Какво получвавате?

Със закупуването на комбинирана детска количка, Вие получавате:

  • зимна на вид, но с допълнителна лятна седалка;
  • монтаж, позволяващ лесна промяна на функциите, така че количката да бъде преобразена от зимна на лятна, както и система за пътуване с кош за новородено.

Каквото сте прочели и знаете за зимните и летните детски колички – всичко това Ви се дава с покупката на комбинирана такава. Ключовата дума е адаптивност – особено търсено свойство в напрегнатото ни ежедневие, в което промените на позицията трябва да стават бързо, по възможност, без напрежение.

Детска количка 3 в 1

Детската количка 3 в 1 е снабдена и с чанта, дъждобран, двупосочна дръжка, допълнителен джоб и още приятни изненади. Красиви, с модерна визия, комбинираните бебешки колички са удобни както за бебчето, така и за родителя. Не е забравено и покривалото за крачета. Детето Ви е отлично защитено с 5-точков предпазен колан, като всички европейски изисквания за безопасност са спазени. Рамата е изключително здрава, същевременно цялата количка е лесна за маневриране. Ергономична и лека, количката 3 в 1 има регулируемост на височината на дръжката спрямо ръста на родителя, за да се избегне умора на гърба и какъвто и да било дискомфорт по време на управление или в спряло положение.

Всички части на бебешките колички 3 в 1 са направени така, че да могат лесно да се почистват, дори в ситуации на внезапно натрупала се кал по колелетата.

Коментари с Facebook