Как да имаме евтини дрехи, които да изглеждат скъпи

Като фен на „високо / ниско“ микс, от съчетания и интересни попълнения, днес почти няма жена, която да не умее да проиграва различни вариации с наличните в гардероба дрехи. Въпреки това, когато имате възможност за избор на евтини дрехи, шанса да изглеждате безупречно е двойно по-голям. Нека опитаме с предложенията, които ни дават магазин за маркови дрехи, при това на ниски цени.

Харесва ми да мисля, че съм овладял изкуството на това как да си направя по-евтин тоалет в гардероба ми изглеждат дяволски луксозно.

Истината е, че не е необходимо да се откажете от един тон скъпи, маркови облекла, стига да може да си ги позволите.

За да изглеждате добре обаче не е необходимо да пръскате един милион долара. Всичко, което трябва са няколко трикове и съвети. Това са тези, които събрахме от модни стилисти и дизайнери в облеклата:

Промяната е добра

 

Всяка нова дреха покачва самочувствието и ни кара да се чувстваме по-добре. Опитайте и вие. За целта не е необходимо да харчите стотици левове за скъпа маркова дреха, когато може да я поръчате в магазин за евтини дрехи.

Добавете едно докосване със злато

Знаете ли, че само с едно малко бижу може да направите дори най-скучната дреха в екзотична, артистична, луксозна или каквато пожелаете. Опитайте дори с имитиращ продукт на шикозен колан, колие или гривна.

Направете нещата прости

Когато говорим за разкрасяване, може да получите това, което плащате. Стойте далеч от безумно скъпите тоалети, които могат да погълнат цялата ви заплата. Фокусът вместо изчистени линии, класически форми, много лесно може да остане запомнящ се само с малко подобрения. За целта украсете с някоя дипля или фишу, сложете брошка или само едни обеци, които да създават впечатление за индивидуален стил

Проверете

Преди да си купите евтина дреха, проверете всички възможни предложения. Много вероятно е такава дреха да се предлага е различни цветове, дълбоки и наситени. Уверете се, че опцията ви допада, а именно да имате повече от една бройка от нея.

Промените

Дори скъпите дрехи могат да изглеждат евтини, ако те не се вписват добре. Въпреки това, като се обръщате към шивач да промени един евтин артикул не може да сте сигурни, че инвестицията ви ще е рентабилна. Ето, защо помислете внимателно, преди да решите да го направите.

Коментари с Facebook