Агенция за преводи

Съществуват групи хора, на които много често им се налага да се възползват и да работят с агенция за преводи. Това би било използване на услуга свързана с техния бизнес извън границите на България, или обратното – импортиране на нещо ново в страната. Много често това изисква преводи на документи от един език на друг, за да бъде разглеждан точно както оригинал. Услугите на преводачески агенции са нужни на хората, които имат или искат да установят връзки с останалата част на света. И понякога, намирането на наистина добра, професионална агенция с квалифицирани преводачи не е много лесно! С тази статия ще Ви помогнем да разпознаете професионалистите, за да можете успешно да вървите напред!

Заклетите преводачи

Първо нека да изясним какво означава понятието „заклет преводач“. Това не е просто човек, който знае и разбира два езика! За да стане някой заклет преводач, е нужно да положи много труд и усилия! Това са хора, които са оторизирани да извършват официални преводи и легализации на всякакъв тип документи, от Министерството на външните работи. Всеки един от тях, е положил големи усилия и е прекарал много време в учене на езици, с които работи. За да бъде един човек преводач, било то като част от агенция или на свободна практика, той трябва да има диплома за успешно завършена филологическа специалност. Нека не забравяме и за нужните сертификати за успешно положени изпити за нива в различните езици. Получената квалификация означава, че Вашият преводач е работил здраво! 

Правилната преводаческа агенция за Вашите нужди

И така, след като обрисувахме имиджа на един наистина професионален преводач, който има нужните знания, подготовка и разрешения да практикува професията, нека Ви насочим къде да го откриете. ПроТранс Експерт! Това е агенция, която има два офиса разположени в София и Благоевград, но сега са още по-близо до Вас, благодарение на силата на Интернет. Те са направили нужните обновявания и са улеснили своите клиенти, като вече не е нужно да губите от свето лични време, за да ги посетите. Нужно е само да заявите превода си в онлайн платформата им. Услугата е изключително улеснена, а Вие получавате своя готов превод до няколко дни на посочения от Вас адрес.

Защо Ви упътваме към тази агенция?

Отговорът е много прост! Защото в ПроТранс Експерт работят само експерти, които винаги обръщат специално внимание на всеки един клиент и изискванията му! А това е най-важното! Имат поглед към детайла, както и специална речникова база от данни, която се изисква за всеки специфичен документ, така че той да бъде напълно изряден. Те снабдяват всеки превод с Апостил, така че да важи във всяка страна, част от Хагската конвенция. Работят съответно закона за легализиране на преведените документи, заедно с пълна конфиденциалност на Вашите данни. Те сами са показали, че можете да разчитате на бързината и знанията на висококвалифицирани преводачи, занимаващи се с множество езици – над 40! Ние се заехме с това да проверим колко са добри и се убедихме в техните големи възможности!

Ето това ние наричаме професионална агенция за преводи! Екип на който можете да имате доверие!

Коментари с Facebook